Expertiza MLPAT Bucuresti

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

La ce te ajuta caseta luminoasa sau panoruile publicitare

Caseta luminoasă și panourile publicitare ajută la promovare. Este o formă de promovare prin care se atrage atenția, care folosește pe timp de zi sau timp de noapte, ce se poate amplasa atât în interior cât și în exterior.
 

Ce trebuie să faci dacă dorești sa amplasezi reclame publicitare

Ca să poți amplasa orice reclamă dorești, trebuie să obți autorizația de la primărie. Se mite un certificat de urbanism, în scopul amplasării reclamelor sau panourilor publicitare/luminoase, se întocmește documentația de autorizare, apoi se emite autoziația și se poate amplasa reclama.
 

De unde se emite certificatul de urbanism pentru amplasare reclame, casete publicitare

De la primăria de care aparține locația unde se dorește amplasarea acestora. O reclamă luminoasă se poate amplasa pe fațada unei clădiri sau în interiorul unui imobil.
 

Când ai nevoie de expertiză MLPAT pentru amplasare casete lumnoase/publicitare

Ai nevoie de expertiza MLPAT atunci când soliciți certificatul de urbanism de la primărie, iar expertiza MLPAT se regăsește printre alte documente și avize cerute.
Expertiza MLPAT poate să se solicite în certificatul de urbanism sau nu. Am întâlnit multe cazuri în care au fost posibile ambele variante.
 

De ce ai nevoie de expertiza MLPAT atunci când dorești să amplasezi o reclamă luminoasă

Expertiza MLPAT atestă modificările pe care dorești să le aduci pe fațada clădirii sau în interiorul unui imobil. Expertiza MLPAT cuprinde descrierea imobilului unde se amplasează caseta luminoasă, descrierea lucrărilor ce se vor executa, modelul și sistemul de prindere al reclamei, compoziția și materialul reclamei, sistemul de iluminat, dimensiunile reclamei și concluziile finale din care se atestă că nu se afectează structura de rezistență în urma amplasării acesteia.
Se poate solicita expertiză MLPAT pentru amplasare reclamă, și atunci când ai amplasat reclama fără autorizație, iar cei de la poliția locală au sesizat existența acesteia, apoi au pus în vedere să se întocmească o expertiza MLPAT, pe lângă intrarea în legalitate.
 

Pe lângă expertiza MLPAT se mai poate cere si referate de verificare. Noi te putem ajuta și cu acestea.

 

Ce alte documente mai sunt necesare la primirea autorizației, pe lângă expertiza MLPAT

-Proiect DTAC
-Avize mediu, salubritate, electricitate
-Referate de verificare
-Verificator atestat MLPAT
 

Ce documente sunt necesare pentru întocmirea expertizei MLPAT necesară la primirea autorizației amplasării reclamei

-Certificat de urbanism sau nota de constatare a poliției locale
-Proiect DTAC sau memoriu tehnic (partea de arhitectură)
-Schița/schițele cadastrale ale imobilului unde se amplasează caseta
-Poze interioare/exterioare
-Date de indetifincare beneficiar și imobil
 

Cât durează întocmirea expertizei MLPAT solictată pentru autorizarea amplasării reclamei

1-2 zile lucrătoare. Știm cât de important este pentru tine acest proces de autorizare și știm și cât de important este timpul, de aceea te putem ajuta rapid și sigur.Poți solicita executarea expertizei MLPAT și la URGENȚĂ.
 

Noi te putem ajuta cu întocmirea expertizei MLPAT

Contactează-ne! 0731.949.060 / 0723.095.532
https://expertiza-mlpat.ro/contact/
Până acum am lucrat cu firme ale căror casete sunt recunoscute deja. Casete luminoase pentru patiseriile LA TATI, casete luminoase pentru farmaciile Dona, casete luminoase pentru firma de turism Dertour, etc.
 

Cum arată un certificat de urbanism pentru solicitare amplasare reclamă și la ce punct se solicit expertiza MLPAT

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2440″ img_size=”large” title=”Pagina 1 Certificat Urbanism”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2441″ img_size=”large” title=”Pagina 2 Certificat Urbanism”][/vc_column][/vc_row]

Expertiza MLPAT

Suntem aici daca ai nevoie de o expertiza mlpat pentru constructii. Suntem specializati in exigenta de rezistenta mecanica si stabilitate in domeniul cladirilor civile, industriale si agrozoo.

Expertize tehnice pentru constructii cu structura de rezistenta din beton armat zidarie, metal sau lemn.

A1
SiINCE 1992

A2
SINCE 2020

De ce ai nevoie de expertiza mlpat

Autorizatie
constructie

Vrei sa obtii autorizatia de constructie? Ai nevoie si de un expert tehnic care sa intocmeasca expertiza mlpat necesara la primarie, care sa stabileasca metoda si modul de construire.

Certificat
edificare

Ai construit fara autorizatie de constructie? Daca vrei sa actualizezi cadastrul sau sa inscrii constructia la cartea funciara, ai nevoie de expertiza mlpat sa obtii certificatul de edificare al constructiei.

Autorizatie
demolare

Vrei sa demolezi o constructie si ai nevoie de autorizatia de demolare? Ai nevoie si de concluziile si propunerea unui expert mlpat, cuprinse intr-o expertiza tehnica ce te ajuta sa obtii autorizatia.

Expertiza mlpat intocmita de expert tehnic autorizat

Ai sesizat diferente intre compartimentarea din releveu si realitate? Poti actualiza releveul prin certificatul de edificare, autorizatia de constructie sau avizul de executie. In functie de structura imobilului, natura peretilor desfiintati sau vechimea modificarilor efectuate, poti obtine una din aceste documente ce te ajuta sa actualizezi cadastrul. 

In cazul lucrarilor de constructii propuse – prin expertiza tehnica se stabileste modul de executie a modificarilor. In cazul lucrarilor efectuate – prin expertiza mlpat se stabileste daca a fost afectata structura de rezistenta a intregii cladiri.

Sistemul de lucru al echipei noastre ne permite sa avem un termen mic de executie. Fiecare membru al echipei are un rol bine definit in intocmirea expertizei mlpat. Lucrarile sunt vizate de expert tehnic autorizat.

Termen mic de executie

Tipuri de expertize tehnice mlpat

Expertiza mlpat pentru executarea unor modificari interioare de compartimentare, solicitata de banca sau de Disciplina in Constructii.

Expertiza tehnica pentru obtinerea certificatului de atestare a edificarii constructiei, in scopul actualizarii cadastrului sau inscrierii unui constructii, conform art.37, alin.6, legea 50/1911.

Pentru autorizarea lucrarilor de constructii ai nevoie si de o expertiza tehnica. Aceasta se va solicita in certificatul de urbanism si este necesara pentru concluzia expertului si propunerea de construire.

Pentru obtinerea avizului cu privire la lucrarile de constructii ce se pot efectua fara autorizatie de constructie, conform art.11 din legea autorizarii executarii lucrarilor de constructii.

Expertiza tehnica pentru identificarea structurii de rezistenta a unei cladiri si propunerea de consolidare. Aceste tipuri de expertize se intocmesc in mai multe etape si sunt necesare preluarea probelor din structura, apoi verificare la laborator de analiza.

actualizare cadastru apartament sau casa cuexpertiza mlpat Bucuresti
Rulează videoul

De ce ai nevoie de un expert tehnic

Expertul tehnic in constuctii analizeaza, identifica si propune modul de executie a lucrarilor. In fiecare expertiza mlpat este cuprinsa si partea de concluzii privitorare la lucrarile de constructii aduse. Expertul tehnic stabileste daca in urma modificarilor efectuate s-a afectat sau nu structura de rezistenta a imobilului existent.

actualizare cadastru apartament sau casa cuexpertiza mlpat Bucuresti

Expertiza tehnica mlpat

Actualizarea cadastrului se poate face in baza unui expertize tehnice mlpat daca ai efectuat lucrari fara autorizatie de constructie. In baza art.37, alin.6, legea 50/1991 poti obtine un certificat de edificare al constructiei, daca lucrarile au fost efectuate mai vechi de 3 ani.

Certificatul de edificare se poate obtine pentru orice tip de constructie, fie ca este vorba de modificari de compartimentare sau de construirea, extinderea sau mansardarea constructiilor. Citeste mai mult si vezi cand poti actualiza cadastrul, cum si pentru ce tipuri de lucrari.

Expertiza mlpat

Autorizatia lucrarilor se poate obtine in baza proiectelor, avizlor si expertizei mlpat. Ai nevoie de autorizatie daca vrei sa construiesti o casa, sa modifici dimensiunea unei case existente, sa consolidezi o cladire sau sa aduci modificari interioare la un apartament sau intr-o casa.

Ordinea de executie a documentatiei necesare la autorizare este urmatoarea: planurile propuse de arhitect, expertiza mlpat, proiectul de rezistenta, proiectul de instalatii si referatele de verificare. Inginerul ce intocmeste proiectul de rezistenta tine cont de propunerea expertului tehnic in constructii.

constructii santier bloc expertiza mlpat
expertiza mlpat banca

Expertiza tehnica

Esti in pasul de a vinde apartamentul sau casa prin credit bancar, dar evaluatorul a sesizat la fata locului ca s-au efectuat modificari de compartimentare ce nu au fost incluse in cadastru? Banca va solicita un raport expertiza tehnica mlpat.

Din anul 2020, in peste 90% din cazuri, bancile solicita si actualizarea cadastrului conform cu realitatea. La noi poti inctomi expertiza tehnica pentru ambele scopuri, scopul de vanzare prin credit si cel de actualizare cadastru.

DESPRE SERVICIILE NOASTRE

Pret expertiza mlpat, timp de executie si metoda de colaborare

Timpul de executie al expertizelor MLPAT se stabileste in functie de tema, scop si complexitatea lucrarii. Timpul de executie standard este de 1-2 zile lucratoare.

Costul expertizelor MLPAT se stabileste in functie de complexitatea lucrarii, scop, suprafata, tip imobil si functiune.

Expert mlpat autorizat

Fiecare lucrare este intocmita, avizata, semnata si stampilata de catre un inginer constructor atestat ca expert tehnic autorizat MLPAT.

Rapiditate si profesionalism

Verificam tema inainte de executie si ne asiguram ca avem toate datele. Sistemul nostru de lucru ne ajuta sa intocmim expertizele mlpat rapid.

Livrare sigura

Daca esti din Bucuresti iti poti prelua expertiza mlpat de la sediul nostru. Lucrarea se poate transmite si prin curier. Primesti lucrarea si electronic.

Plata la final

Primesti expertiza mlpat la finalul acesteia. Poti face plata finala dupa ce aceasta este gata. Lucrarile complexe au nevoie de un avans. 

Consultanta

Oferim consultanta tuturor clientilor. Daca esti din Bucuresti iti pregatim cererea si opis-ul pentru obtinerea certificatului de edificare.

Primestesti formatul electornic al expertizei mlpat

Expertiza mlpat este gata? Ti-o transmitem in format electronic, pe mail sau whatsapp. In acest fel scurtezi timpul, in cazul in care ai nevoie de ea la banca, dar ai si siguranta ca s-a executat conform temei tale.

expertiza mlpat andaros - format electronic

Intrebari frecvente

Expertiza mlpat este necesara pentru lucrarile de constructii. Daca ai efectuat lucrari fara autorizatie, ai nevoie de expertiza tehnica sa poti obtine certificatul de edificare. Pentru obtinerea autorizatiei solicitarea expertizei este mentionata in certificatul de urbanism.

Da, efectuam expertize tehnice in orice judet, oras, comuna, sector. Ne ocupam de expertizarea constructiilor civile, industriale sau agrozootehnice, cu structura de rezistenta din beton, beton, armat, zidarie, metal sau lemn.

error: Alerta: Interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii.