Expertiza MLPAT Bucuresti

Serviciu complet de obtinere Certificat de edificare

– Certificat de atestare a edificarii constructiei pentru proprietatile din Bucuresti –

Certificat de atestare a edificarii constructiei

Ai lucrari fara autorizatie mai vechi de 3 ani pe care vrei sa le autorizezi conform art. 37, alin (6) din Legea 50/1991, prin eliberarea Certificatului de atestare a edificarii constructiei? 

Alege serviciul complet de obtinere al Certificatului de edificare si ne ocupam noi de toata procedura de obtinere!

Ce presupune serviciul complet de obtinere certificat de edificare?

certificat de atestare a edificarii constructiei

Cum te ajuta serviciul complet de obtinere certificat de atestare a edificarii constructiei?

In timp ce noi obtinem pentru tine certificatul de atestare a edificarii constructiei, ocupa-te linistit de alte prioritati din lista ta. Intelegem ca programul pe care il ai si activitatile zilnice iti ocupa suficient timp. Acesta este scopul serviciului nostru: sa te scuteasca de deplasari, cautari, proceduri, programari, telefoane. 

Scutesti timp si energie

Daca ai deja un program stabilit pentru saptamanile urmatoare, nu ai de ce sa ti-l schimbi pentru a avea timp de obtinerea certificatului de edificare. Vom face in locul tau toate demersurile necesare.

Te eliberezi de griji & responsabilitati

Nu-ti place sa te preocupi de mersul in institutii, cautatul informatiilor si deplasarile pentru obtinerea actelor? Lasa aceste responsabilitati suplimentare in grija noastra!

Te axezi pe alte activitati importante

In loc sa consumi timpul ocupandu-te de obtinerea certificatului de edificare, te poti axa pe alte prioritati si activitati importante: familie, job, timp liber, prieteni, planuri si obiective personale. 

Ce spune legea?

Actualizarea cadastrului si inscrierea proprietatii in Cartea Funciara, conform art. 37, alin. (6) din Legea 50/1991

Art. 37, alin (6), din Legea 50/1991 permite inscrierea proprietatilor in Cartea Funciara si actualizarea cadastrului in urma efectuarii unor modificari (mai vechi de 3 ani) fara Autorizatie, prin obtinerea unui certificat de atestare a edificarii constructiei, in baza expertizei tehnice mlpat. 

certificat de edificare

Ce poti risca daca amani intrarea in legalitate prin certificatul de edificare?

Efectuarea de lucrari fara autorizatie iti poate crea probleme in situatii la care nici nu te-ai gandit, iar intrarea in legalitate prin certificatul de edificare este solutia legala potrivita pe care o poti urma pentru a le evita.

Cum te impiedica un cadastru neactualizat in urma lucrarilor efectuate nelegal? Poti intampina urmari precum:

Cum ne ocupam de obtinerea Certificatului de atestare a edificarii constructiei?

Ne ocupam de acte

Stim ce acte se solicita pentru fiecare Sector din Bucuresti, cunoastem persoanele autorizate care sa le intocmeasca, astfel ca tu vei fi scutit sa le cauti, sa le contactezi, sa tii permanent legatura cu acestea. Inginerii, expertii, arhitectii ce s-au ocupat pana in prezent de intocmirea actelor pentru solicitarile clientilor se vor ocupa de documentele tale.

Pregatim si depunem dosarul

Dupa ce avem toate actele necesare pentru obtinerea Certificatului de atestare a edificarii constructiei, trecem la urmatoarea etapa. Vom pregati dosarul in functie de cererile Sectorului de care apartine proprietatea ta. Apoi, ne vom ocupa de depunerea dosarului in conformitate cu procedeul acceptat si impus de fiecare institutie

certificat de atestare a edificarii constructiei

Ridicam certificatul

Dupa depunerea dosarului, timpul de eliberare poate fluctua in functie de fiecare sector. Cand Certificatul de atestare a edificarii constructiei este eliberat, echipa se va prezenta pentru ridicarea documentului. Apoi, vom discuta care este pentru tine cea mai confortabila solutie de livrare / preluare a certificatului de edificare si vei primi documentul obtinut.

certificat de atestare a edificarii constructiei

Acte necesare obtinere Certificat de edificare

** Lista cu documente pentru obtinerea Certificatului de edificare poate sa difere usor in functie de Sector

Lucrari inscrise prin obtinere certificat de atestare a edificarii constructiei

Tu pentru ce tipuri de lucrari efectuate fara autorizatie doresti sa obtii certificat de atestare a edificarii constructiei? Din situatiile pe care le-am intalnit am preluat cateva exemple de modificari si lucrari efectuate de proprietari in lipsa autorizatiei. Ai executat vreuna dintre acestea?

Certificat de atestare a edificarii constructiei pentru lucrari de demolare: pereti, debara, camara, parapet

Ai spart unul sau mai multi pereti nestructurali? Ai renuntat la debara / camara sau ai desfiintat parapetul?  Poti actualiza cadastrul si inscrie locuinta in Cartea Funciara prin obtinerea unui certificat de atestare a edificarii constructiei. Multe dintre modificarile de demolare fara autorizatie sunt efectuate in apartamente, unde proprietarii fac lucrari pentru a beneficia de o noua recompartimentare a incaperilor. 

Certificat de atestare a edificarii constructiei pentru lucrari de construire: pereti, balcon, anexe, mansarda, casa

Ai construit un balcon la parterul apartamentului fara autorizatie? Ai construit o mansarda, o terasa sau o anexa fara autorizatie? Lucrarile se incadreaza in conditiile legii 50/1991, art 37, alin (6)? Atunci putem incepe procesul de obtinere al Certificatului de edificare. In solicitarile pe care le-am primit, am intalnit de multe ori astfel de tipuri de lucrari de construire, legalizate prin certificatul de edificare.

Solicita-ne acum oferta!

Cat costa serviciul complet?

Ca sa aflam cum te putem ajuta si sa-ti transmitem costul serviciului, avem nevoie sa discutam despre lucrarile efectuate, sa cunoastem situatia si necesarul de acte care trebuie intocmit. Contacteaza-ne, iar noi iti vom transmite oferta noastra pentru serviciul complet!

Model Certificat de atestare a edificarii

Modelul de certificat de atestare a edificarii este obtinut pentru actualizarea cadastrului unui apartament cu modificari interioare efectuate fara autorizatie. 

certificat de atestare a edificarii constructiei
error: Alerta: Interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii.