Expertiza MLPAT Bucuresti

Expert tehnic constructii

Cine suntem?

Reprezentam o echipa autorizata din Bucuresti, specializata in intocmirea si emiterea expertizelor mlpat pentru constructii civile, industriale si agrozootehnice. Scopul nostru? Este ca tu sa iti finalizezi proiectele demarate, sa obtii autorizatia de constructie, certificatul de edificare, creditul imobiliar sau avizul de executie a lucrarilor de constructii. Te sprijinim prin consultanta si iti oferim explicatiile si indicatiile necesare.

Pe langa intocmirea expertizelor tehnice te putem ajuta si cu alte servicii

expert tehnic constructii Bucuresti si Ilfov
expert tehnic constructii inginer constructor Bucuresti

Cum te pot ajuta expertii tehnici in constructii?

Vrei sa obtii un credit bancar pentru achizitionarea unei proprietati cu modificari interioare?

Ai efectuat lucrari de constructii fara autorizatie?

Ai cumparat un apartament cu modificari interioare?

Ti s-a solicitat o documentatie care atesta ca structura de rezistenta a constructiei nu este afectata in urma unor modificari efectuate sau propuse?

Proprietatea ta necesita o actualizare cadastrala?

Doresti sa amplasezi o caseta luminoasa pentru promovare?

Solutia? Ai nevoie de Expertiza MLPAT si de un Expert MLPAT autorizat!

Cum decurge colaborarea noastra?

Dupa ce ne prezinti situatia ta iti vom comunica care este documentatia necesara pentru rezolvarea acesteia. Vom avea nevoie de cateva acte ale proprietatii pentru inceperea lucrarii. Totodata, iti vom transmite costul aferent serviciului de care ai nevoie. 

Primesti lucrarea in format PDF si fizic

Cand expertiza tehnica este gata, iti vom trasmite formatul PDF al lucrarii. Dupa confirmare, vei primi formatul fizic al Expertizei tehnice MLPAT.

Primesti dublu exemplar al lucrarii

Lucrarea in format fizic va fi predata in 2 exemplare. Unul ramane la tine, cel de-al doilea exemplar va fi depus la organul ce a solicitat expertiza.

Primesti indrumari si recomandari

Colaborarea noastra nu se opreste la finalizarea expertizei. In functie de caz, iti vom comunica ce pasi mai ai de urmat pentru finalizarea procesului.

Intrebari frecvente

Termenul de intocmire a expertizei mlpat este scurt, aproximativ 1-2 zile lucratoare. Este posibil ca termenul de intocmire a raportului pentru lucrari complexe ce necesita o perioada mai mare de executie, sa se prelungeasca cu cateva zile. Te vom anunta exact cand vei primi expertiza tehnica in timpul discutiei telefonice. 

In functie de caz, lucrarea este valabila pana la schimbarea legii si normativelor pe baza careia se executa expertiza tehnica, schimbarea comportamentului in timp a constructiei, aducerea unor noi lucrari de constructii, consolidarea constructiei sau expertizarea intregii cladiri.

error: Alerta: Interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii.