Expertiza MLPAT Bucuresti

Utilizarea serviciilor oferite de site-ul www. expertiza-mlpat.ro inseamna acordul cu termenii si conditiile de mai jos.

Cel ce utilizeaza site-ul se numeste utilizator.

      Site-ul www.expertiza-mlpat.ro este detinut de Societatea ANDAROS IMOB S.R.L., CIF: 39701102, nr. înmatriculare: J40/11067/2018, cu sediul in Calea Vitan, nr.225, bl.2, sc.2, et.5, ap.79, sector 3, Bucuresti, ce are ca obiect de activitate principal “activitati de arhitectura”.

ANDAROS IMOB poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane. ANDAROS IMOB poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment site-ul, fara a anunta in prealabil. Poate limita accesul la site ori la anumite parti din site, poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

            Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

  1. Precizari generale

www.expertiza-mlpat.ro este un website de prezentare a serviciilor pe care ANDAROS IMOB le ofera.

Gazduirea continutului text / foto / cod, domeniu este realizata pe serverele www.romarg.ro.

  1. Continut

Toate materialele publicate sunt protejate de lege. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al ANDAROS IMOB.

ANDAROS IMOB nu raspunde de eventualele prejudicii in legatura cu copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

In cazul in care considerati ca orice material publicat pe acest site incalca drepturile de autor sau orice alte drepturi, va rugam sa ne sesizati acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate in sectiunea “contact” a site-ului.

  1. Dreptul de autor si drepturile de utilizare

Materialele prezente pe site, elementele grafica, continutul text nu pot fi preluate fara acordul scris al Societatii ANDAROS IMOB S.R.L.. Orice preluare si prelucrate a datelor sau alte informatii disponibile pe website reprezinta o incalcare a legii in vigoare.

Conținutul acestui website, textele, fotografiile, grafica precum și orice alte materiale prezentate pe acesta sunt protejate în conformitate cu dispozițiile legale referitoare la drepturile de autor și drepturile conexe, precum și cu cele ale altor forme de protejare a proprietații intelectuale.

Astfel, nu se pot copia, descărca, reproduce, republica, posta etc., niciun fel de text, grafica imagine, simbol pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, fără acordul prealabil, exprimat în scris pe email sau forma fizica (notificare semnata / stampilata) de catre Societatea ANDAROS IMOB SRL.

Nu se pot crea, modifica, adapta niciun fel de material sau de informație conținute în acest site, nici de a le utiliza în orice scop, cu exceptia utilizarii non-comerciale sau alta forma de a obtine venituri sau vanzari.

Ne rezervam dreptul de a nu face o notificare in scris in cazul in care observam ca textele, imaginile sau alte elemente sunt reproduse sau copiate integral sau partial.

In cazul in care trimitem o notificare cu privire la copierea sau eliminarea textelor care ne produc prejudiciu, ne rezervam dreptul de a alege daca vom actiona sau nu in instanta pentru a recupera prejudiciul.

Ne rezervam dreptul de a actiona pe toate caile legale pentru a recupera prejudiciul rezultat in urma copierii integrale sau partiale sau a modificarii partiale a textelor / imaginilor publicate pe www.expertiza-mlpat.ro.

  1. Confidentialitatea datelor 

Tratam cu maxima grija subiectul datelor personale.

Este foarte important ca datele dumneavoastra sa nu ajunga in locuri nedorite. Avem o politica de confidentialitate disponibila pe linkul acesta. In cazul in care informatiile furnizate nu sunt suficiente sau aveti intrebari, va rugam sa ne contactati pe email la adresa: office@expertiza-mlpat.ro

Pe aceeasi pagina regasiti si Politica Cookies.

  1. Descrierea serviciilor si conditiilor de colaborare

Serviciile enumerate in meniul principal sunt prestate de partenerii autorizati, persoane juridice care au dreptul de a realiza si emite documente legale.

www.expertiza-mlpat.ro nu isi asuma raspunderea in cazul in care exista cuvinte sau grupuri de cuvinte care pot sa va induca in eroare sau nu sunt actualizate conform legii in vigoare.

Pentru a fi la curent 100% cu modificarile legislative, va rugam sa verificati actualizarile pe site-urile autoritatilor.

Colaborarea se face in urma unei cereri telefonice sau fizice la unul dintre birourile noastre din Bucuresti. Va vom comunica disponibilitatea, costul si un timp de asteptare.

  1. Clauza de exonerare de raspundere / alte obligatii

Vom incerca rezolvarea oricaror probleme pe cale amiabila si intr-un timp cat mai scurt, in cazul in care probleme aparute sunt din cauza noastra sau a partenerilor.

In cazul in care informatiile furnizate de utilizator nu sunt corecte, atunci nu ne asumam raspunderea pentru lucrearea realizata. Pentru refacerea lucrarii exista posibilitatea perceperii unui cost suplimentar (in functie de gravitatea si modul in care trebuie schimbate informatiile).

  1. Tipurile de contracte 

Termenii si conditiile prezentate pe www.expertiza-mlpat.ro sunt sau pot fi diferiti fata de termenii din contractul semnat fizic cu Societatea ANDAROS IMOB SRL.

Informatiile prezentate pe aceasta pagina sunt strict pentru activitatea online sau se pot regasi si in contractul semnat.

  1. Comunicari. Newsletter

Utilizatorul are posibilitatea de a se abona sau dezabona de la newsletter.  In momentul in care nu mai doreste sa primeasca un newsletter de la www.expertiza-mlpat.ro, se poate dezabona prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail. Dezabonarea de la newsletter se face online.

Daca utilizatorul doreste sa utilizeze serviciul nostru de referinte informandu-si un prieten in legatura cu site-ul sau newsletterul nostru, ii vom cere adresa de e-mail a prietenului sau. ANDAROS IMOB va trimite automat prietenului sau un mesaj e-mail prin care-l invita sa viziteze site-ul.

  1. Actualizare

Termenii si conditiile sunt actualizate de cate ori este nevoie. Modificarile se vor reflecta in tipul de informatii publicate sau transmite de catre Andaros Imob. Va rugam sa cititi periodic aceste conditii.

Cea mai recenta actualizare a acestor termeni si conditii a avut loc la data de 14.12.2022.

error: Alerta: Interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii.