Expertiza MLPAT Bucuresti

Cropped view of surveyors with survey ruler and digital level in field

Ce este un Certificat de Urbanism pentru informare?

Daca vrei sa construiesti un imobil, poti avea nevoie sa obtii un Certificat de Urbanism de informare. Acesta este un document care se emite pentru imobilele de tip teren, cu scopul de a informa cu privire la reglementarile de urbanism aprobate in zona.

Prin emiterea certificatului vei afla exact ce si in ce conditii poti construi, caracteristicile, limitele si restrictiile de care trebuie sa tii cont, conform regulamentului urbanistic zonal.

In cuprinsul certificatului sunt prezentate informatiile cu privire la regimul juridic, economic si tehnic al proprietatii. Se vor face cunoscute prevederi precum inaltimile admise, gradul de protectie maxim, ocuparea si utilizarea parcelei, aspectul experior al contructiei si conditiile de avizare. 

Model de certificat de Urbanism emise in scopul informarii

Mai jos poti vedea cum arata un model de Certificat de Urbanism, obtinut pentru un teren situat in Bucuresti, Sectorul 1. Documentul a fost solicitat in vederea realizarii unei constructii pe teren si a fost emis de catre Primaria Municipiului Bucuresti.

Acte necesare certificat urbanism necesar pentru informare

Ce acte sunt necesare pentru a putea emite certificat de urbanism pentru informare? Acestea sunt cele mai solicitate documente de care poti avea nevoie:

Lista este orietativa si poate suferi modificari, recomandam sa te adresezi direct unitatii administrative pentru a afla cu exactitate care sunt documentele necesare. 

Surveyors measuring land with digital level and ruler in field

Model cerere certificat de urbanism scop informare

Pentru emiterea Certificatului de Urbanism ti se poate solicita sa completezi si o cerere tip pe care sa o atasezi la dosar, alaturi de restul actelor. Acesta este un model de cerere certificat de urbanism in scopul informarii din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti. Cererea cuprinde doua pagini si trebuie completata cu date personale si date de indentificare ale imobilului, conform precizarilor de pe Anexa 1, pagina 2. 

Cropped view of surveyors with survey ruler and digital level in field

Cum obtii Certificat de urbanism in scopul informarii?

Vrei sa obtii Certificat de Urbanism emis pentru informare? Primul pas de care te poti ocupa este obtinerea actelor de care ai nevoie: planurile cadastrale de incadrare scara 500 si 1:2000 si extrasul de Carte Funciara actualizat la zi. Dupa obtinerea actelor te poti ocupa de pregatirea dosarului, urmata de depunerea lui in cadrul institutiei care se ocupa de emiterea lui. 

Cauti o echipa care sa obtina Certificatul de urbanism in locul tau?

Daca esti din Bucuresti si vrei sa te eliberezi de demersurile necesare, echipa Certificat de Urbanism Bucuresti te poate ajuta cu obtinerea lui. Aceasta se va ocupa de obtinerea documentelor in locul tau, de pregatirea si depunerea dosarului. Dupa ce se elibereaza certificatul, echipa il va ridica in locul tau. 

Intra direct pe site si informeaza-te cu privire la serviciul de obtinere. Castiga timpul de partea ta!

Contacteaza-ne daca ai intrebari pentru noi!

error: Alerta: Interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii.