Expertiza MLPAT Bucuresti

Ce este un verificator de proiecte?

Verificatorul de proiecte te ajuta sa-ti duci la bun sfarsit proiectul in constructii si iata cum. Un verificator de proiecte este o persoana specializata si atestata ce are rolul sa evalueze un proiect in functie de domeniul in care este atestat si de cerintele fundamentale in constructii, prevazute in Legea 50/1991. 

Cum stii cand ai nevoie de un verificator de proiecte pentru lucrarile tale? In Certificatul de Urbanism pentru eliberarea autorizatiei de construire sau demolare ti se solicita referatele de verificare. Verificarea tehnica a proiectelor de catre specialisti verificatori de proiecte este solicitata de autoritati, conform legislatiei actuale. In urma verificarii, specialistul verificator intocmeste referatele de verificare ce trebuie depuse la dosarul pentru eliberarea autorizatiei de construire sau demolare.

verificator de proiecte

Ce presupune verificarea tehnica a proiectului in constructii?

Verificarea tehnica a proiectului presupune ca inginerul verificator evalueaza daca lucrarile indeplinesc standardele de calitate in constructii, pe specializarea pentru care este atestat. In Certificatul de Urbanism pentru eliberarea autorizatiei de construire / demolare autoritatile pot solicita documentatia tehnica D.T – DTAC sau DTAD, dupa caz. DTAC este Documentatia tehnica pentru autorizatia de construire, iar DTAD se intocmeste pentru lucrarile de demolare in scopul obtinerii autorizatiei. Documentatiile tehnice sunt intocmite de arhitect si de ingineri specializati pe rezistenta si instalatii si verificate de verificatori de proiecte atestati pentru fiecare ramura in parte. Inginerii verificatori de proiecte semneaza si stampileaza partea scrisa si / sau desenata din DTAC si DTAD si intocmesc referatele de verificare. 

verificator de proiecte

Ce cuprind referatele de verificare?

Referatele de verificare elaborate cuprind informatii precum datele despre imobil si beneficiar, descrierea lucrarilor, caracteristicile constructiei si a lucrarilor, documentele verificate si concluzia cu privire la conformitatea proiectului. 

In Certificatul de Urbanism, referatele de verificare se pot regasi la punctul „studii de specialitate”, alaturi de expertiza tehnica MLPAT si alte documente de care poti avea nevoie. 

Cand ai nevoie de verificator de proiect A1 si A2?

Pentru verificarea proiectului de rezistenta ai nevoie de un verificator de proiecte atestat in domeniile A1 sau A2 dupa caz, pentru cerinta fundamentala rezistenta mecanica si stabilitate. Inginerul verificator pe rezistenta analizeaza, evalueaza si verifica lucrarile, stampileaza si semneaza partile scrise si desenate faza DTAC sau DTAD si elaboreaza referatele de verificare. 

Unde gasesti un verificator de proiecte pe rezistenta?

Apeleaza la verificatorul de proiecte din echipa Proiect de Rezistenta. Inginerul verificator atestat MLPAT in domeniile A1 si A2 te ajuta cu verificarea tehnica a proiectului si cu referatele de verificare necesare pentru eliberarea autorizatiei de construire sau demolare. 

Verificator proiecte arhitectura si instalatii

Partile scrise si desenate de arhitectura si instalatii sunt verificate de verificatori de proiecte atestati si specializati pe aceste ramuri.

Unde gasesti un verificator de proiecte arhitectura si instalatii?

Unde gasesti inginer verificator care sa te ajute cu referatele de verificare faza DTAC / DTAD arhitectura si instalatii? Apeleaza la echipa Proiect DTAC pentru verificarea tehnica a proiectului tau.  

Ne bucuram ca esti aici. Suntem echipa Expertiza MLPAT si te putem ajuta cu inca un document necesar pentru obtinerea autorizatiei de construire sau demolare. Te ajutam cu expertiza tehnica MLPAT solicitata in Certificatul de Urbanism, alaturi de proiectele DTAC /DTAD si referatele de verificare. Poti citi despre expertiza tehnica MLPAT si despre importanta ei pentru cerinta fundamentala „rezistenta mecanica si stabilitate”. 

verificator de proiecte
error: Alerta: Interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii.