Expertiza MLPAT Bucuresti

Ce este Certificatul de edificare?

Adeverinta de atestare a edificarii se solicita conform art.37, (6) din Legea 50/1991, atunci cand ai efectuat modificari fara Autorizatie in locuinta, modificari ce sunt mai vechi de 3 ani. Cu ajutorul Adeverintei de atestare a edificarii iti poti actualiza cadastrul si iti poti inscrie locuinta in Cartea Funciara.

Adeverinta de atestare a edificarii se obtine in baza unei Expertize MLPAT care sa aduca concluzii cu privire la starea structurii de rezistenta a imobilului, in urma modificarilor efectuate.

Raportul de expertiza nu este singurul document suficient pentru obtinerea Certificatului de edificare. Pe langa Expertiza tehnica se solicita si alte documente despre care am discutat in articolele de blog anterioare. Iti vom lasa linkul catre articolul in care vorbim despre toate documentele necesare la sfarsiul paginii. 

Model Adeverinta de Atestare a edificarii Sector 6

Pentru intocmirea Expertizei MLPAT in scopul obtinerii Adeverintei de edificare a apelat si clienta noastra pentru proprietatea situata in Sectorul 6 al Bucurestiului. De asemenea, echipa noastra s-a ocupat si de serviciul de depunere a actelor. Te invitam sa citesti mai multe despre serviciul complet prin care te putem ajuta cu obtinerea Certificatului de edificare. 

Modificarile nestructurale efectuate fara Autorizatie au fost executate in anul 2003:

In urma acestor modificari facute fara Autorizatie, documentatia cadastrala s-a putut actualiza conform articolului art.37, (6) din Legea 50/1991.

Din Expertiza MLPAT intocmita de inginerul tehnic atestat a reiesit ca structura de rezistenta a imobilului nu a fost in niciun fel afectata. Lucrarile respecta cerinta fundamentala privind calitatea in constructii, incadrandu-se in reglementarile de urbanism aprobate.

Exemplu de Expertiza MLPAT intocmita pentru Sectorul 6

In Sectorul 6, Adeverinta de atestare a edificarii s-a obtinut de la Directia Generala de Politie Locala, serviciul Disciplina in Constructii.

Daca ai nevoie de intocmirea Expertizei MLPAT necesara pentru obtinerea Adeverintei de Atestare a eificarii, ne poti contacta la 0723095532. 

Afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi de la 0 si ce acte sunt necesare pe langa Expertiza MLPAT, pentru obtinerea Certificatului de edificare Sector 6. 

Te-a ajutat articolul nostru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Alerta: Interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii.