Model Adeverinta de atestare a edificarii Sector 6

Adeverinta de atestare a edificarii se solicita conform art.37, (6) din Legea 50/1991, atunci cand ai efectuat modificari fara Autorizatie in locuinta, modificari ce sunt mai vechi de 3 ani. Cu ajutorul Adeverintei de atestare a edificarii iti poti actualiza cadastrul si iti poti inscrie locuinta in Cartea Funciara.

Adeverinta de atestare a edificarii se obtine in baza unei Expertize MLPAT care sa aduca concluzii cu privire la starea structurii de rezistenta a imobilului, in urma modificarilor efectuate.

 

Exemplu de Expertiza MLPAT intocmita pentru Sectorul 6

Pentru intocmirea Expertizei MLPAT in scopul obtinerii Adeverintei de edificare a apelat si clienta noastra pentru proprietatea situata in Sectorul 6 al Bucurestiului. De asemenea, echipa noastra s-a ocupat si de serviciul de depunere a actelor. Te invitam sa citesti mai multe despre serviciul complet prin care te putem ajuta cu obtinerea Certificatului de edificare. 

Modificarile nestructurale efectuate fara Autorizatie au fost executate in anul 2003:

  • au fost ridicat pereti nestructurali in camera
  • a fost montata o usa pentru crearea unei noi incaperi
  • s-a efectuat un gol de fereastra

In urma acestor modificari facute fara Autorizatie, documentatia cadastrala s-a putut actualiza conform articolului art.37, (6) din Legea 50/1991.

Din Expertiza MLPAT intocmita de inginerul tehnic atestat a reiesit ca structura de rezistenta a imobilului nu a fost in niciun fel afectata. Lucrarile respecta cerinta fundamentala privind calitatea in constructii, incadrandu-se in reglementarile de urbanism aprobate.

 

Model Adeverinta de Atestare a edificarii Sector 6

In Sectorul 6, Adeverinta de atestare a edificarii s-a obtinut de la Directia Generala de Politie Locala, serviciul Disciplina in Constructii.

Daca ai nevoie de intocmirea Expertizei MLPAT necesara pentru obtinerea Adeverintei de Atestare a eificarii, ne poti contacta la 0723095532. 

Afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi de la 0 si ce acte sunt necesare pe langa Expertiza MLPAT, pentru obtinerea Certificatului de edificare Sector 6. 

Te-a ajutat articolul nostru?

 

Write A Comment

Suna acum!