Expertiza MLPAT Bucuresti

Pregatiri de Craciun – Echipa expertiza MLPAT

Anul trecut pe vremea aceasta ne stabileam obiectivele pentru 2021 si analizam retrospectiv cum a fost anul 2020 pentru noi. Ne-am gandit la ce putem face diferit pentru a ne imbunatati constant serviciile si a oferi clientilor nostri cea mai placuta experienta.

Suntem fericiti sa spunem ca obiectivele pe 2021 le-am indeplinit cu brio. Ba chiar am reusit sa facem mult mai mult decat ne-am propus, avand in vedere ca ultimii 2 ani au fost plini de provocari pentru toate companiile.

Mai sunt 5 zile pana la Craciun, timp in care noi pregatim livrarile pentru lucrarile efectuate. Suportul cu rapoarte de Expertiza MLPAT finalizate este plin :D.

expertize tehnice A1 A2

3 cuvinte care descriu anul 2021 pentru echipa Expertiza MLPAT

Intens, productiv, provocator. 2021 a fost un an asa cum ne-am dorit. Am avut de rezolvat atat situatii comune, cat si situatii noi, cu care ne mandrim, si nu doar pentru ca le-am finalizat cu succces.

Atunci cand intalnesti o lucrare complexa, iti dai seama cu adevarat cat de importanta este puterea unei echipe bine organizate si bine pregatite in domeniu. Expertizele noastre Mlpat au ajuns in Iasi, la Cluj, la Sibiu, la Snagov, in Ilfov, in Timis, Alba, Dolj si lista continua si continua si continua…

Am dat startul unei serii de articole de blog unice, in care prezentam exemple de lucrari de Expertiza MLPAT intocmite de noi, pentru toate judetele. Seria va continua in 2022. In felul acesta, vrem sa va informam si sa va ajutam sa intelegeti cat mai bine importanta serviciilor de inginerie structurala pe care le prestam. Cele mai intalnite modificari efectuate anul acesta au fost desfiintarea peretilor dintre debara si bucatarie, dintre camara si hol, dintre parapet si balcon.

 

Feedback-ul clientilor a fost foarte important pentru noi in 2021

Si va fi la fel de important pentru echipa Expertiza MLPAT si in anul 2022. Multumirile primite ne-au confirmat ca munca si eforturile noastre se raporteaza la nevoile clientilor si aduc rezultatele pe care le dorim. Unde a fost cazul, am imbratisat cu drag sugestiile de imbunatatire ale serviciului din partea clientilor. Ne dorim sa ne crestem performanetele constant si acest lucru nu-l putem face decat alaturi de voi.

Noi suntem o echipa pentru voi, iar voi sunteti o echipa pentru noi, pentru ca ne motivati sa fim din ce in ce mai buni si sa aspiram profesional cat mai sus.

 

Echipa Expertiza MLPAT va ureaza sarbatori fericite si un An Nou linistit

Si noi am inceput pregatirile de Craciun in locuintele noastre si in birou. Am decorat cu luminite colorate, am dat drumul colindelor si am inceput sa cautam cadouri pentru cei dragi. Suntem recunoscatori atat voua, cat si colegilor nostri cu care colaboram, pentru experienta acumulata in anul 2021.

Va uram ca in anul 2022 sa realizati tot ce va propuneti si sa va bucurati in liniste de Craciun alaturi de familie. Sarbatori fericite!

 

Pregatiri de Craciun - Echipa expertiza MLPAT

Pregatiri de Craciun – Echipa expertiza MLPAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Alerta: Interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii.