Serviciul complet de obtinere a Adeverintei de atestare a edificarii

-Certificat de Edificare-

 

Vrei sa obtii Adeverinta de atestare a edificarii? Noi te putem ajuta prin serviciul complet de obtinere a Adeverintei de atestare a edificarii pe care il punem la dispozitie, pentru proprietatile din Bucuresti.

 

Ce presupune serviciul de obtinere a Certificatului de edificare?

  • Intocmirea Expertizei MLPAT de catre expertii nostri tehnici atestati si autorizati in constructii
  • Ne ocupam de documentatia cadastrala / arhitecturala necesara emiterii Adeverintei de edificare
  • Depunem dosarul cu actele necesare obtinerii Adeverintei de atestare a edificarii in locul tau

 

Cum te ajuta Adeverinta de atestare a Edificarii?

Adeverinta de atestare a edificarii este documentul cu ajutorul caruia, potrivit articolului 37, alin. (6) din Legea 50/1991, iti poti inscrie proprietatea in Cartea Funciara si iti poti actualiza cadastrul, daca ai efectuat modificari in locuinta fara Autorizatie de construire. Prevederile din lege se aplica doar daca termenul de prescriptie de 3 ani s-a indeplinit (modificarile efectuate trebuie sa fie mai vechi de 3 ani).

 

Exemple de Adeverinte de atestare a edificarii obtinute prin serviciul nostru de obtinere Certificat de edificare

 

  1. Adeverinta de atestare a edificarii obtinuta pentru proprietatea din Sectorul 3, Strada Mamulari nr.4

 

Adeverinta de atestare a edificarii a fost obtinuta pentru un spatiu comercial unde s-au efectuat modificari interioare nestructurale fara Autorizatie. Modificarile au constat in desfiintarea de pereti despartitori nestructurali, ridicarea unor pereti despatitori intre incaperi si inlocuirea tamplariei cu una noua.

Pentru obtinerea acestui Certificat de edificare, clientul a colaborat cu noi pentru intocmirea Expertizei MLPAT, actualizarea actelor cadastrale + documentatia arhitecturala si depunerea tuturor actelor necesare la primarie.

Click daca vrei sa afli mai multe despre obtinerea Certificatului de atestare a edificarii pentru Sectorul 3.

2. Adeverinta de atestare a edificarii obtinuta pentru proprietatea din Sectorul 4, Strada Constantin Radulescu Motru, nr. 3

 

In acest caz, Adeverinta de atestare a edificarii a fost obtinuta prin serviciul nostru pentru un apartament de 2 camere dintr-un bloc S + P + 8E. Modificarile efectuate fara autorizatie de construire au constat in desfiintarea peretilor despatitori dintre bucatarie si living.

Pentru obtinerea acestui Certificat de edificare, clientul a colaborat cu noi pentru intocmirea Expertizei MLPAT, actualizarea documentatiei cadastrale si depunerea actelor necesare la primarie.

Afla mai multe informatii despre obtinerea Adeverintei de edificare in Sectorul 4.

Vrei sa colaboram pentru obtinerea Adeverintei de atestare a edificarii? Contacteaza-ne!

 

 

Write A Comment

Suna acum!