Expertiza MLPAT Bucuresti

Expertiza MLPAT pentru accesare credit

Echipa noastra de experti tehnici in constructii intocmeste Expertiza MLPAT in toate judetele din tara. Sediul nostru se afla in Bucuresti, dar te putem ajuta sa obtii creditul ipotecar de care ai nevoie in orasul in care locuiesti.

 

De ce este Expertiza MLPAT pentru banca necesara la vanzarea proprietatii

Expertiza MLPAT necesara la banca se solicita atunci cand ai efectuat modificari in locuinta fara autorizatie de construire. Expertul tehnic evalueaza daca in urma modificarilor pe care le-ai efectuat, structura de rezistanta a fost sau nu afectata.

 

Expertiza MLPAT pentru pentru accesare credit se solicita atunci cand:

  • Ai facut modificari interioare sau exterioare in proprietare
  • Este nevoie sa se stabileasca natura materialelor folosite la constructie imobilului
  • Ai efectuat extinderi in continuarea constructiei existente
  • Pentru incadrarea in risc seismic

 

Intocmim Expertiza MLPAT pentru accesare credit in toate judetele din tara

Pana in prezent am intocmit numeroase expertize MLPAT necesare la banca, cele mai multe in judetele CLUJ, ILFOV, TIMIS, GORJ, BRASOV, PRAHOVA, IASI si GALATI.

Printre lucrari, cele mai comune modificari sunt desfiintarea peretilor despartitori si desfiintarea usii (tamplariei) dintre incaperi.

Chiar saptamana aceasta ne-am ocupat de o lucrare din Judetul Prahova, unde proprietarii au desfiintat peretii despartitori nestructurali si usile dintre dormitor, sas, hol, bucatarie si camara, si totodata usa dintre bucatarie si balcon.

O alta solicitare de intocmire expertiza tehnica MLPAT banca saptamana aceasta a venit din partea unui client din Judetul Ilfov.  Acesta a desfiintat peretii despartitori nestructurali ai grupului sanitar si a realizat alti pereti de compartimentare intr-o alta pozitie, pentru crearea unor noi incaperi.

 

Afla mai multe detalii despre Expertiza tehnica pentru accesarea creditului, inclusiv despre actele de care ai nevoie pentru intocmirea ei.

Iata cu ce alte servicii in constructii iti putem fi de folos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Alerta: Interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii.