Expertiza MLPAT Bucuresti

Intocmim Expertiza MLPAT pentru cadastru in toate judetele din tara

 

Reprezentam o echipa de experti tehnici cu sediul in Bucuresti. Una dintre cele mai comune intrebari primite este legata de intocmirea expertizelor MLPAT si pentru alte judete din tara.

Intocmim Expertize MLPAT necesara la cadastru in toate orasele si localitatile din Romania. Te putem ajuta sa iti duci la bun sfarsit proiectul pe care l-ai inceput indiferent de judetul in care te afli.

 

Cand este necesara Expertiza MLPAT pentru cadastru

Expertiza tehnica MLPAT necesara la cadastru se intocmeste pentru actualizarea cadastrului si intabularea proprietatii, prin inscrierea acesteia in Cartea Funciara.

 

Expertiza tehnica MLPAT necesara la cadastru se solicita atunci cand:

  • Ai facut modificari interioare sau exterioare in proprietate fara autorizatie de construire. In acest caz este nevoie de o Expertiza MLPAT din care sa reiasa daca structura de rezistenta in urma modificarilor a fost sau nu afectata.

 

  • Pentru refacerea schitelor cadastrale in cazul in care acestea au fost proiectate gresit: diferente de suprafete, diferente de compartimentari etc

 

 

Intocmim Expertiza MLPAT necesara la cadastru in toate judetele din tara

BUCURESTI, ILFOV, CLUJ, TIMIS, PRAHOVA, BRASOV, GALATI, IASI, sunt doar cateva dintre judetele unde am intocmit  Expertize MLPAT necesara la cadastru, pentru clientii nostri.

Afla mai multe detalii despre Expertiza tehnica pentru actualizarea cadastrului, inclusiv despre actele de care ai nevoie pentru intocmirea ei si timpul de executie.

Contacteaza-ne pentru colaborare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Alerta: Interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii.